Rekisteröityminen

Voit rauhassa tutustua Korttirekisteripalveluun ilman sitoutumista. Täytät vain alla olevan lomakkeen ja palvelu on hetkessä käytössäsi. Rekisteröityminen on tietoturvallista. Korttirekisteristä otetaan sinuun yhteyttä, kun olet ehtinyt tutustumaan palveluun. Teet vasta sitten päätöksen.

Jatkossa käyttäminen edellyttää sinulta hinnaston mukaista palvelumaksun maksamista.

Haluan korttirekisterin käyttäjäksi

Yrityksenne henkilöistä rekisteröidään vain kortinhaltijan nimi ja sähköpostiosoite. Muita henkilötietoja ei tarvita. Tiedot ovat tietoturvallisessa tallessa käyttäjätunnuksen ja salasanan takana.

Käyttäjätunnus muodostuu automaattisesti sähköpostiositteestasi. Vahvistamisen jälkeen et enää voi käyttäjätunnusta muuttaa. Sen sijaan salasanan päätät itse ja sen voit myöhemmin myös muuttaa. Myös salasana täytyy vahvistaa.

Rekisteröitymisen yhteydessä sinua pyydetään lisäksi valitsemaan vähintään yksi yrityksenne käytettävä kortti. Kortteja voit muuttaa vapaasti myöhemmin kirjauduttuasi palveluun.

Ottaessasi Korttirekisteri.fi-palvelun käyttöön ensimmäistä kertaa, voit rauhassa testata sitä kuukauden ajan. Ennen tunnustusten poistamista tai käytön jatkamista Korttirekisteristä pyydetään sinulta vahvistusta.

Eli voit huolletta testata Korttirekisteriä, etkä siotudu ennen vahvistamista Korttirekisterin käyttäjäksi.

Liittymislomake

Ladataan...